Apple ar putea renunța la ecranele cu “breton” în 2019

- Adrian Ungureanu
529

Decupajul din ecranul lui iPhone X a fost profund criticat de foarte multă lume când au apărut primele imagini neoficiale, care scoteau la iveală ”bretonul”. Mulți s-au rugat că nu fie adevărat.

A fost adevărat! Mulți l-au criticat și după lansare. Alții, după un timp au spus că s-au obișnuit și nu mai este ”atât de enervat”. Alți producători, unii care chiar au râs de decupajul din ecranul lui iPhone X, cum ar fi Huawei, au ajuns să-l copieze.

La lansarea seriei Mate 10, cei de la Huawei au râs de design-ul ales de Apple, dar acum îl copiază pentru seria lor de top, Huawei P20, și puteți vedea acest lucru și în cele mai noi poze cu cele trei telefoane apărute pe internet.

Apple va miza și anul acesta pe același design, și am putea avea chiar trei iPhone-uri care să aibă același celebru ”breton” pe ecran. Dar din 2019, o sursă din Coreea de Sud, a declarat pentru presa locală că Apple va oferi un telefon care să aibă ecran ”full screen” complet. Fără decupaje!

O veste bună. Personal, indiferent pe ce telefon am văzut decupajele din ecrane, pe niciunul nu mi s-a părut a aduce un avantaj real, ca un punct forte. Dar poate e vorba doar de preferințele personale. Poate alții își doresc ecran cu breton.