Apple ar putea reduce prețurile pentru noile iPhone-uri pe fondul cererii scăzute

396

iPhone X a debutat în forță în vânzări, majoritatea analiștilor anticipând stabilirea de noi recorduri pentru Apple, dar se pare că elanul luat în primele săptămâni de noul vârf de gamă s-a pierdut.

Modelele iPhone 8 și 8+ oricum nu se vindeau foarte bine din cauză că nu aduc foarte multe noutăți în comparație cu modelele de anul trecut, iPhone 7 și iPhone 7+, dar și din cauza iPhone X, modelul pe care toată lumea l-a așteptat.

Dara cum că s-a terminat bazinul de fani înrăiți și cu bani, vânzările Apple trebuie să se bazeze pe aportul doritorilor cu buget mai limitat. Cum prețurile nu prea au scăzut de la lansarea lor, cererea este în scădere, iar ultimele informații sugerează ca Apple ia în considerare o reducere a prețurilor recomandate pentru toate modelele de iPhone lansate în acest an.

Reducerile ar urma să fie aplicate încă de la începutul anului viitor, dar nu foarte, foarte devreme. Se pare că primele reduceri ar putea fi operate abia în primăvară. Ar fi o veste bună pentru mulți dintre fanii Apple, care nu sunt totuși, încântați de ideea de a plăti sume exorbitante pentru un telefon, chiar dacă vorbim de iPhone X.