Apple ne-ar putea surprinde luna viitoare cu un nou iPhone

- Adrian Ungureanu
131

Până la marile lansări ce vor avea loc în toamnă, gigantul american ar putea să prezinte o nouă versiune a ”iPhone-ului de buget”, luna viitoare, în cadrul evenimentului său anul WWDC 2017.

Cel puțin așa susțin sursele din China, care au pus mâna pe o listă și pe câteva capace de iPhone SE. Imaginea spion pare să fie reală. Se vede destul de clar logo-ul Apple și numele ”iPhone” care sunt marcate pe capacul spate al telefonului, dar nu putem garanta 100% pentru aceste informații.

Dacă într-adevăr imaginea și informațiile sunt reale, Apple ar urma să lanseze noua generație iPhone SE pe data de 5 iunie, ziua în care debutează Worldwide Developers Conference (WWDC), evenimentul anual organizat de cei de la Apple.

Primul model iPhone SE a fost prezentat anul trecut, pe 21 martie, la sediul Apple din Cupertino și pe data de 31 martie a intrat în magazine. iPhone SE ediția 2016 este, de fapt, un iPhone 5S (lansat în 2013), pe care au fost aduse mai multe din componentele hardware care au venit pe modelul iPhone 6S, lansat în toamna lui 2015.

Din fotografia spion care a scăpat pe internet, noul iPhone SE, ediția 2017, nu pare să semene foarte mult cu modelele anterioare. Cel puțin, nu în ceea ce privește capacul din spate al telefonului. Sau ar putea fi un iPhone 6 (2014), cu carcasă din sticlă și probabil echipat cu hardware similar pe modelul iPhone 6S, care a fost lansat în toamna lui 2015.

Deocamdată, toate acestea sunt speculații, dar vom afla în mai puțin de o lună, dacă Apple chiar pregătește un iPhone SE nou, sau nu.