Apple ar putea lansa trei iPhone-uri în 2018 – unul cu ecran uriaș

- Adrian Ungureanu
390

Compania de brokeraj japoneză, Nomura Securities, partea a grupului Nomura Holdings, unul din cele mai mari grupuri financiare din lume, susține că are informații despre planurile Apple în legături că cu telefoanele ce vor fi lansate anul viitor.

Una dintre informații coincide cu unele zvonuri anterioare care anunțau lansarea trei telefoane și în 2018. Numai că japonezii au ceva informații în plus despre modelele ce urmează să fie lansate.

În primul rând, unul dintre ele va avea ecran LCD, iar celelalte două vor avea display-uri OLED, ca și modelul iPhone X lansat în această toamnă. Tot de la iPhone X, toate telefoanele vor ”moșteni” decupajul din partea de sus a ecranului.

Despre modelele cu ecrane OLED, Nomura spune că a aflat că unul dintre ele va ecran de 5,8 inci, în timp ce al doilea va avea un ecran uriaș, de 6,5 inci. Cele mai mari ecrane de pe piață în prezent au diagonala de 6,43 inci, deci Apple ar merge și mai departe.

Totodată, cei de la Nomura anunță că acest model de 6,5 inci, va oferi și suport dual SIM, o premieră pentru cei de la Apple.