Apple ar putea lansa noi MacBook-uri la WWDC 2017

164

În perioada 5-9 iunie are loc cel mai important eveniment dedicat dezvoltatorilor de aplicații și servicii pentru dispozitivele Apple, Worldwide Developers Conference (WWDC) 2017, organizat chiar de compania americană, iar cu această ocazie este posibil să asistăm la lansarea de noi produse.

Se pare că noul iPad Pro de 10,5 inci, nu va fi singurul produs pe care Apple l-ar putea prezenta la WWDC 2017, cele mai noi zvonuri afirmând că gigantul american ar putea prezenta și noua generațiile de MacBook Pro.

Șansele par, însă, destul de mici, pentru că Apple a lansat ultima generație de MacBook-uri în toamna anului trecut, care a venit cu o pauză de mai bine de 500 de zile. Sursele, citate de agenția americană Bloomberg, susțin că noile MacBook-uri, nu vor fi foarte diferite de cele lansate în toamnă.

Schimbările majore ar urma să fie cele de la interior, noile laptopuri de la Apple, urmând să primească noile procesoare Kaby Lake de la Intel. Așadar, am putea vedea aceleași MacBook-uri lansate în toamnă, dar cu hardware actualizat.