Apple anunță lansarea iPhone X în 51 de țări, România e printre ele, dar stocurile sunt limitate

- Adrian Ungureanu
368

Este prima oară după atâtea și atâtea informații neoficiale legate de lansarea noului iPhone X, când Apple iese și clarifică niște aspecte intens discutate în presa de specialitate și de către bloggeri și analiști.

Apple promite că se va ține de curând și livrările vor începe pe data de 3 noiembrie, așa cum a anunțat în luna septembrie, dar această lansarea se face cu riscul de a nemulțumi mulți fani.

Apple anunță că magazinele vor avea stocuri de iPhone X pentru lansarea de săptămâna viitoare, dar nu vor fi telefoane pentru toată lumea. Oricum, este destul de surprinzător că au reușit să scoată ceva stocuri, în pofida numeroaselor probleme de producție.

Compania a anunțat și lista țărilor în care va fi disponibil iPhone X începând cu data de 3 noiembrie, iar România este printre ele. Celelalte țări sunt Andora, Australia, Austria, Bahrain, Belgia, Bulgaria, Canada, China, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, India, Irlanda, Italia, Japonia, Kuweit, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Mexic, Monaco, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Polonia, Portugalia, Puerto Rico, Qatar, Rusia, Arabia Saudită, Singapore, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Taiwan, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie și SUA. De asemenea, pe listă mai figurează și 5 regiuni speciale: Insulele Virgine Americane, Groenlanda, Isle of Man, Guernsey și Hong Kong.

No posts to display