Apple AirPods 2 ar putea veni cu un design nou, suport Siri și baterii mai bune

- Adrian Ungureanu
504

Încep să se înmulțească zvonurile legate de lansarea celei de a doua generații de căști wireless AirPods produse de Apple.

Săptămâna trecută apăreau câteva informații despre AirPods 2 la pachet cu zvonurile legate de lansarea unor câști premium wireless care ar putea intra în concurență cu căștile de la Beats.

Informațiile veneau prin agenția de presă Bloomberg, iar acum analiștii de la Barclays, una din cele mai mari instituții financiare din lume, anunță că AirPods 2 vor veni la pachet cu câteva noutăți.

Aceștia spun că vor oferi o autonomie mai bună decât modelele actuale, și vor veni cu tehnologie de anulare a zgomotului de fond, dar nu se va baza pe sistemul de activ care are nevoie de mai multe componente fizice, iar anularea zgomotului de fond se va face prin metode analogice, ceea ce înseamnă că ar veni cu un design nou. În plus se speculează că vor fi și rezistente la apă și praf și vor avea încărcare wireless.

Cei de la Bloomberg spuneau săptămâna trecută că noile căști vor oferi și suport pentru asistentul virtual Siri și că vor fi lansat în spre finalul acestui an, dar cei de la Barclays spun că AirPods 2 vor fi lansate în 2019.

Încă este destul de devreme pentru a trage concluzii, care din cele două surse de informare au informațiile corecte legate de posibila dată de lansare. Mai ales că Apple a confirmat că va lansat AirPods 2 și că le-a va lansa pe parcursul anului 2018.