Apple a lansat o ediţie specială de iPhone 7 şi iPhone 7 Plus

- Adrian Ungureanu
1740

Apple nu a mai lansat niciun model în plin sezon de la lansarea unei versiuni de culoare albă pentru iPhone 4, adică din 2011, dar iată că anul acesta a lansat o ediţie specială de iPhone 7 şi iPhone 7 Plus, una foarte arătoasă şi care va fi disponibilă în magazine în curând.

Această lansare are, însă, în spate acţiuni de altă natură din partea Apple. Compania americană a menţinut în ultimii 10 ani linia de “produse roşii” pentru a susţine lupta îmotriva SIDA. Această linie de produse roşii a generat donaţii de peste 130 de milioane de dolari, dar până acum produsele alese erau mai mici şi cu o valoarea mai mică, gen iPod-uri, căşti sau huse de protecţie.

Acum a ales să introducă gama iPhone în acest proiect ceea ce este un demers mult mai consistent din partea Apple care ar trebui să strângă şi mai mulţi bani pentru donaţii cu ajutorul iPhone-urilor.

Pe lângă noile iPhone-uri de culoare roşie, în această linie de produse vor mai fi incluse şi un nou iPad, dar şi mai multe modele de huse de protecţie din silicon şi din piele.

Noile modele iPhone 7 şi iPhone 7 Plus de culoare roşie vor fi veni cu 128 GB şi 256 GB spaţiu de stocare intern şi vor deveni disponibil pentru comenzi online în întreaga lume, începând cu ziua de vineri, 24 martie, pe preţuri începând cu 749 de dolari.