Apple a comandat componente pentru încărcare wireless ce ar putea fi folosită pe iPhone 8

- Adrian Ungureanu
306

Încă de la primele zvonuri despre iPhone 8, modelul special pe care Apple în va lansa în acest an pentru a sărbători 10 ani de la lansarea primului iPhone, s-a vorbit despre faptul că Apple va apela la încărcare wireless.

Zvonurile au continuat iar acum primim încă o confirmare în această direcţie. Compania taiwaneză Lite-On Semiconductor, a intrat în lanţul de furnizori de componente pentru noul telefon de la Apple. Compania va furniza o componentă importantă ce este folosită pentru tehnologia de încărcare fără fir.

Lite-On ar fi primit o comandă care să asigure jumătate din necesarul de care Apple are nevoie pentru acest tip de componentă. Este vorba de un tip de punte redresoare care este folosită pentru soluţiile de încărcare fără fir.

În plus, Apple şi-ar întărit relaţiile cu Energous, o companie americană care produce soluţii de încărcare wireless şi despre care se spune că ar avea pregătit un sistem care ar permite încărcarea telefonului chiar şi de la cinci metri distanţă faţă de încărcătorul wireless.

iPhone 8 urmează să fie lansat în luna septembrie, odată cu modelele iPhone 7S şi 7S Plus. Acesta se anunţă a fi însă un telefon complet nou. Diferit ca design de modelele actuale, cu dotări superioare şi tehnologii şi componente noi. Un telefon pentru care Apple a ales numele de cod “Ferrari”. Iar numele de “Ferrari” îl atribui, de obicei, unui lucru care-ţi taie răsuflarea, ca şi maşinile celebrului constructor auto italian.

No posts to display