Aplicația Sygic Travel este disponibilă acum și pe Apple Watch

404

Sygic a lansat o actualizare a aplicației sale, Sygic Travel, care permite utilizatorului să o acceseze și de pe Apple Watch. Smartwatch-ul poate fi acum utilizat în timpul călătoriilor pentru a vedea mai ușor itinerariul zilei respective sau pentru a explora locații interesante din apropiere.

Sygic Travel, cu aplicația pe mobil și agenda web, se numără printre cele mai importante companii la nivel mondial din domeniul planificării călătoriilor și vacanțelor online. Conținutul său în ceea ce privește voiajurile este livrat în 20 de limbi și include peste 24 de milioane de puncte de interes cu 800.000 de imagini și 5.000 de video-uri VR.

Utilizatorii erau foarte curioși în privința unei compatibilități cu Apple Watch întrucât lipsa necesității de a scoate mereu telefonul mobil din buzunar poate facilita întregul proces și astfel poate fi de un real ajutor,” a declarat Lukáš Nevosád, vice-președinte al departamentului de Voiaj din cadrul companiei Sygic.

După descărcarea aplicației Sygic Travel din App Store, aceasta este instalată automat pe Apple Watch cu setările prestabilite, fiind disponibilă chiar și pe actualul Apple Watch Series 4. Ulterior, călătoriile planificate se vor sincroniza în timp real pe toate dispozitivele.

Puteți accesa acum cu ușurință itinerariile zilnice, listele cu locațiile preferate, precum și spațiile din jur care v-ar putea fi de folos, ca de exemplu restaurante sau stații destinate mijloacelor de transport public. În plus, aveți posibilitatea de a vedea detaliile diferitelor obiective precum imagini, descrieri sau orele de funcționare. Cu ajutorul unei hărți aflată în mod de previzualizare veți afla mai multe despre coordonatele locației și astfel puteți ajunge acolo prin începerea navigației în Apple Maps,” explică Lukáš Nevosád.

Pe lângă iPhone și Apple Watch, Sygic Travel este compatibilă și cu dispozitivele iPad. Până la sfârșitul anului 2018 vom lansa aplicația și pe Apple TV.