Apare și prima poză reală cu Nokia 7 Plus ”în sălbăticie”

- Adrian Ungureanu
465

Începe să devină tot mai clar că Nokia 7 Plus este pregătit de lansare, iar noul telefon ar putea fi prezentat de HMD Global la MWC 2018, la finele acestui luni.

Ieri vedeam primele randări oficiale cu acest telefon, dar și cu Nokia 1, dar acum și-a făcut apariția pe internet și o poză reală cu Nokia 7 Plus ”în sălbăticie”.

Este prima poză de acest fel, iar design-ul panoului frontal este similar cu cel din randările despre care vă vorbeam. Se vede ecranul cu margini extra-subțiri pe laterale, cu format 18:9. Designul este unul atrăgător.

Primele informații despre Nokia 7 Plus au apărut când telefonul au apărut în baza de date a testului de referință de la Geekbench.

De acolo am aflat că modelul Plus va avea un procesor mai bun decât telefonul lansat în toamnă, un Snapdragon 660, cel mai bun model dedicat telefoanelor de clasă medie. Opt nuclee, tactat la 1,8GHz.

Nu crește, însă, cantitatea de RAM. La fel ca și modelul Nokia 7, modelul Plus va avea tot 4GB memorie RAM. Dar este posibil să aibă și versiune cu 6GB, pentru că și modelul lansat anul trecut avea o versiune cu 6GB de RAM. Din datele de pe GeekBench mai află că va veni cu Android 8.0 Oreo la bord.

Au mai apărut, între timp, informații că Nokia 7 Plus va avea și camera foto principală mai bună decât modelul Nokia 7, o cameră duală cu senzori de 13MP și 12MP, cu lentile marca Zeiss.

Ecranul va fi și el mai mare, de 6 inci, în format 18:9. Modelul lansat anterior are un ecran de 5,2 inci în format 16:9.