Apare şi prima imagine de presă cu Galaxy S8

- Adrian Ungureanu
1271

Samsung va lansa oficial noile telefoane de top, Galaxy S8, pe 29 martie, în cadrul unui eveniment marca “Unpacked”, informaţiile fiind confirmate şi de compania sud-coreeană.

Cum Samsung se pregăteşte pentru lansare se pare că au pregătit şi ceva imagini de presă care să fie folosite în prezentare sau care să însoţească viitoarele comunicate de presă privind lansarea noilor modele Galaxy S8.

Una dintre aceste imagini ajunge pe internet prin intermediul celebrului “zvonac” Evan Blass, a.k.a @evleaks, care a postat-o pe contul său de Twitter.

Telefonul din imagine nu diferă faţă de randările şi fotografiile neoficiale care au apărut în ultimele luni pe internet, aşa că nu trebuie să vi se pară ciudat dacă aveţi impresia că vă uitaţi la un telefon pe care l-aţi mai văzut pe undeva.

Şi această imagine confirmă alegerea Samsung de a folosi ecrane edge-to-edge cu margini curbate şi faptul că a renunţat la butonul Home fizic. Totodată, pe display-ul acestui telefon este afişată data de 29 martie, data confirmată de lansare.