Apare o nouă randare cu Xiaomi Mi Mix 2 – ecranul acoperă complet panoul frontal

- Adrian Ungureanu
225

Xiaomi este compania care a dat startul ecranelor cu margini extra-subțiri, cu al lor Mi Mix, lansat în luna octombrie a anului trecut, un telefon care a surprins prin design-ul său unic la acea dată.

Compania chineză a confirmat încă de la începutul anului, că lucrează la un urmaș și ne cam apropiem de faza în care zvonuri și scăpările de informații despre acest telefon ar trebui să se înmulțească.

A apărut o nouă randare, deocamdată, dintr-o sursă neoficială, pe rețeaua de socializare chineză Weibo, care ne arată un telefon extrem de interesant ca design.

CEO-ul companiei, Lei Jun, afirma la începutul acestui an că display-ul de pe Mi Mix 2 va fi și mai spectaculos decât cel de pe modelul lansat toamna trecută, iar dacă această randare este după schițele oficiale, atunci chiar putem vorbi de un telefon impresionat. Cel puțin la nivel estetic.

Samsung, LG, Apple, Sharp sau Essential au încercat sau încearcă să vină cu ecrane care să ocupe cât mai mult din suprafața panoului frontal, dar niciunul nu a reușit să-l acopere complet așa cum este sugerat în imaginea de mai jos.

Dacă ar fi așa, înseamnă că Xiaomi a rămas la ideea de a nu instala o cameră frontală și ar însemna că va miza din nou pe un difuzor piezoelectric ca alternativă la difuzorul clasic.

În orice caz, conceptul este unul atrăgător, dar va trebui să așteptă mai multe dovezi care să susține toate aceste lucruri. Una ar fi imaginea de mai jos, în care vedeți o captură de ecran postată de Lei Jun, în urmă cu câteva zile, cu scopul de a promova un încărcător portabil produs de Xiaomi.

Numai că partea cea mai ciudată a capturii de ecran de pe telefonul lui Lei Jun este forma alungită a display-ului, indicând un raport de 18:9, iar din câte ne aducem aminte, Xiaomi nu are niciun telefon cu un ecran cu un astfel de raport.

For the English version of this article click here