Apar și primele randări cu Nokia 2 + posibilă lista de specificații

- Adrian Ungureanu
293

Nokia 2 pare să devină o certitudine în agenda de lansări a celor de la HMD Global, acesta urmând să fie noul telefon low-cost al companiei finlandeze, unul care se pare că va fi cel mai modest și mai ieftin smartphone Nokia al anului.

Acest lucru a fost confirmat și de recenta s-a apariție la Geekbench. Acum apare un set de randări neoficiale din China și o posibilă listă de specificații, dar indică un telefon chiar extrem de modest.

Potrivit sursei, Nokia 2 va avea un procesor 212, lucru confirmat și în urmă cu aproximativ 3 săptămâni, când a apărut lista de procesoare ce vor echipa modelele Nokia 2, 7, 8 și 9, dar și de apariția sa la Geekbench.

Noua sursă de informație spune, la fel ca și rezultatele din testul de referință, indică doar 1 GB memorie RAM, dar vine și cu alte informații adiționale. Se pare că Nokia 2 va avea doar 8GB memorie internă, o cantitate foarte redusă, pentru că utilizatorii nu vor avea prea mult spațiu la dispoziție, dar presupunem că va veni și cu slot pentru card microSD ca și modele lansare până acum, Nokia 3, 5 și 6.

Telefonul va avea o cameră principală de 8MP, iar camera frontală va avea un senzor de 5MP, ecran de 4,7 inci, cel mai probabil cu rezoluție HD și va rula Andorid 7.0 Nougat.

Cel mai probabil, dacă lista de specificații va fi confirmată, acest telefon nu ar trebui să coste mai multe de 150 de euro. Dar deocamdată asta este o speculație personală.

Cât despre randări, vă lăsăm să vă faceți singuri o impresie.