Apar primele randări cu prototipul lui Xiaomi Mi Mix 2

274

Xiaomi a impresionat pe toată lumea în luna octombrie cu al lor Mi Mix, telefonul cu ecran cu margini extrasubțiri și care ocupă aproape tot panoul frontal. Deși nu a fost primul telefon cu ecran edge-to-edge, Xiaomi Mi Mix este modelul care a setat un nou trend pe piața smartphone.

Acum mai toți producătorii de telefoane inteligente adoptă într-un fel sau altul acest design, inclusiv marile brandurile ale acestei piețe, precum Samsung, LG, Huawei și se pare și Apple, al căror iPhone 8/x va veni cu ercan edge-to-edge.

Șefii Xiaomi nu au ascuns nicio clipă că se lucrează deja la cea de a doua generație a acestui model și o oferit deja câteva mici detalii despre Xiaomi Mi Mix 2.

Acum, au apărut și câteva randări ale prototipului acestui model, iar dacă așa va arăta telefonul, putem spune liniștiți că Xiaomi Mi Mix 2 va fi un telefon foarte arătos. Prototipul din imagini dezvăluie că următorul model de Mi Mix va avea margini și mai subțiri, un telefon care pare el însuși mai suplu decât modelul actual.

Totodată, vedem și că sensorul pentru amprente a rămas instalat pe partea din spate a telefonul, deși ar fi fost vorba să fie introdus un senzor integrat în ecran.