Apar primele informaţii despre HTC 11

- Adrian Ungureanu
521

Taiwanezii de la HTC au în plan lansarea a 6 sau 7 telefoane în acest an, dar din toate informaţiile scurse până acum, nu a apărut nimic despre noul vârf de gamă HTC 11, dacă se va mai numi aşa sau dacă nu va un urmaş direct al lui HTC 10.

O captură de ecran a unui telefon a apărut pe internet şi ne spune direct că este vorba de HTC 11, dar până nu vor fi confirmate aceste informaţii credem că ar fi bine să nu ne încredem complet în această scăpare.

Din captură de vede destul de clar că denumirea modelului este HTC 11. Acesta va rula o versiune ciudată de Android Nougat, versiunea 7.12, cu interfaţă HTC Sense 9.0. Pe partea de hardware vedem că va veni cu 6 GB memorie RAM, 128 GB spaţiu de stocare intern şi un ecran cu o rezoluţie cel puţin ciudată – 2550×1556 pixeli, adică un Quad HD mai ciudat.

În mod normal raportul ar fi 2560×1440 pixeli, deci avem parte de un telefon cu un ecran deva mai lat. Faptul că avem cu 116 mai mulţi pixeli pe lăţime ar putea fi semnul că şi cei de la HTC ar fi optat pentru un ecran cu margini curbate.

Aşa cum notam şi mai sus, există câteva semne de întrebare, pentru că aceste cifre nu prea intră în standardele pieţei. captura poate, de asemenea, să fie adevărată, dar până nu mai apar şi alte informaţii nu putem fi siguri.

No posts to display