Apar noi zvonuri despre posibila lansare a lui Nokia 4

- Adrian Ungureanu
464

Se pare că HMD Global are de gând să completeze portofoliul de smartphone-uri Nokia cu toate numerele de la 1 la 9.

Până acum au fost lansate modelele Nokia 2, 3, 5, 6, 7 și 8. Urmează Nokia 1, Nokia 7 Plus, Nokia 9, pe care-l așteptăm încă de anul trecut. Au apărut și ceva zvonuri despre un presupus Nokia 10, iar unele puțin prea fanteziste să le credem pe cuvânt.

Au fost ceva zvonuri și despre Nokia 4, încă de anul trecut, cea mai bună dovadă apărând pe final de an. Aplicația pentru camera foto de pe telefoanele Nokia a fost ”disecată” și în arhivă se regăseau imagini cu logo-uri pentru toate telefoanele din gamă, de la 1 la 9 (inclusiv Nokia 7 Plus).

Dar, între timp nu a mai apărut nimic. Acum avem noi zvonuri care spun că ar putea fi prezentat chiar la finele acestei luni, la MWC 2018. Telefonul ar urma să fie echipat cu procesoare Snapdragon 450.

Nu sunt convinși că Nokia 4 va ajunge la MWC 2018, majoritatea zvonurilor de până acum aducând în discuție doar modelele Nokia 1 și Nokia 7 Plus, pe care le văzut deja în câteva presupune imagini de presă și va aduce pentru prima dată în Europa și versiunea 4G a modelului Nokia 3310, care a fost deja lansată în China. Dar cei de la Nokia ne promiteau la începutul acestui an un ”MWC 2018 extraordinar”, deci ne putem aștepta și la surprize.