Apar noi randări cu Galaxy S9 și S9 Plus – camere diferite pentru cele două telefoane

- Adrian Ungureanu
538

Pare că a început să se cristalizeze o imagine asupra design-ului viitoarei game de top de la Samsung, iar ultimele randări mizează că noile Galaxy S9 vor mai rămâne fără o parte din rama care încadrează ecranul is senzorul de amprentă încă se află pe spate, într-o poziție mult mai agreată de fani.

După cum vedeți din cele două imagini, ecranul va ocupa și mai mult din panoul frontal al telefonului. Designul este destul de apropiat de cel de pe modelele Galaxy S8, dar corpul telefonului devine și mai compact, Samsung eliminând rama din partea de jos, ecranul păstrându-și formatul de 18,5:9 și va acoperi peste 90% din panoul frontal.

Cel mai interesant aspect este acela că nu vor avea aceleași camere ambele modelele. Modelul S9 va avea o cameră simplă, în timp ce modelul S9+ va fi cel care va primii cameră duală. Pe spate vedem camera duală, poziționată pe verticală, iar sub aceasta se află senzorul de amprentă, o amplasare a senzorului de amprentă nu mai agreată de fani.

Ultimele imagini sugerează că telefonul va fi disponibil în 5 variante de culoare: Midnight Black, Silver Titanium, Orchid Gray, Ocean Blue și Maple Gold.

No posts to display