Apar noi poze cu Nokia 7 Plus, telefon ce ar putea fi lansat peste câteva zile

- Adrian Ungureanu
471

HMD Global se anunță a fi printre cele mai importante prezențe la Mobile World Congress (MWC) 2018, unde ar putea lansat mai multe telefoane noi, printre care și Nokia 7 Plus.

Telefonul se anunță a fi un model de clasă medie, dar cu dotări spre clasa superioară, urmând, cel mai probabil să fie lansat la nivel global, în comparație cu modelul Nokia 7, lansat în toamna anului trecut doar în China.

Am văzut și o poză cu telefonul în ”sălbăticie” zilele trecute, iar acum au apărut noi imagini randate, care par a fi oficiale, dar imaginile sunt la o calitate destul de slabă, sursa fiind un site din Rusia. Totuși, par a fi oficiale și seamănă cu modelul cel din poza reală despre care vă vorbeam mai devreme.

Nokia 7 Plus ar fi echipat cu un ecran 6 inci, în format 18:9, modelul Nokia 7, lansat anterior are un ecran de 5,2 inci în format 16:9. La interior noul Plus vine cu un procesor mai bun, un Snapdragon 660, cel mai bun model dedicat telefoanelor de clasă medie. Opt nuclee, tactat la 1,8GHz.

Nu crește, însă, cantitatea de RAM. La fel ca și modelul Nokia 7, modelul Plus va avea tot 4GB memorie RAM. Dar este posibil să aibă și versiune cu 6GB, pentru că și modelul lansat anul trecut avea o versiune cu 6GB de RAM. Telefonul va veni cu Android 8.0 Oreo la bord.

Nokia 7 Plus va avea și camera foto principală mai bună decât modelul Nokia 7, o cameră duală cu senzori de 13MP și 12MP, cu lentile marca Zeiss.

Restul informațiilor le-am putea afla zilele următoare, cu ocazia Mobile World Congress 2018, care are loc la Barcelona, între 26 februarie și 1 martie.