Apar noi indicii că iPhone 8 nu va veni cu senzor de amprentă integrat în display

- Adrian Ungureanu
217

Se pare că Apple pregătește încă de pe acum boxa inteligentă HomePod pentru a fi compatibilă cu iPhone 8 încă din prima zi de la lansare.

Acest efort oferă oportunitate de a afla lucruri despre telefonul aniversar ce urmează să fie lansat în această toamnă.

Dezvoltatorul software Steven-Troughton Smith dezvăluie că a analizat mai bine codul din software-ul instalat pe HomePod și a aflat câteva lucruri interesante.

Concluzia acestuia este că iPhone 8 va veni cu o bară de status mult mai complexă, cu funcții suplimentare, că ecranul va putea fi pornit prin apăsare repetată (tap) și că nu există niciun indiciu despre Touch ID, tehnologia de autentificare prin amprentă, ca fiind integrată în display.

Nu e o mare surpriză, ci doar o confirmare a celor mai recente zvonuri care spun că nici Apple nu va aduce un senzor amprentă integrat în display pe iPhone 8. Cele mai noi indică faptul că acesta ar putea fi integrat în butonul power, de pe marginea telefonului, dar nici acest lucru nu a fost confirmat.

Nu în ultimul rând, se pare că nu va exista nici acea ”zonă funcțională” care s-ar fi aflat în partea inferioară a ecranului, în locul butonului Home.

Se pare că iPhone 8 devine din ce în ce mai puțin spectaculos decât ne-am așteptat să fie. Poate că odată cu momentul lansării vom avea ocazia să fim uimiți, iar toate zvonurile negative vor fi negate, dar șansele par din ce în ce mai mici.