AOC prezintă două noi monitoare proiectate de Studio F.A. Porsche

396

AOC anunță noile monitoare, proiectate de Studio F.A. Porsche: U32U1 premiat cu Red Dot Design, un monitor business de 31,5 “(80 cm) cu rezoluție 4K și Q27T1, un monitor QHD de 27″ (68,6 cm), orientat către utilizatorii casnici.

U32U1 are un panou “fără rame”, subțire și înclinabil, susținut de un trepied metalic-lucios și este reglabil pe înălțime până la 120 mm. Placa din aluminiu de pe spate cu colțuri rotunjite, care găzduiește conectorii de cablu, creează un contrast cu capacul de culoare închisă. Această placă rămâne în aceeași poziție atunci când afișajul este rotit în poziție portret (funcția pivot), astfel încât cablurile să rămână în același poziție. Monitorul mai vine cu o grilă VESA pentru montarea pe suporturi externe sau perete.

Ecranul IPS de 31,5″ (80 cm) are o rezoluție 4K și este certificat VESA Display HDR600 și HDR 10. Afișajul acoperă 90% din spectrul DCI-P3, ceea ce îl face o alegere bună pentru profesioniștii și entuziaștii din domeniul filmului, fotografiei și designului.

Pe lângă conectorii HDMI 1.4 și DisplayPort 1.2, acest monitor are un port HDMI 2.0, un port USB-C și un hub USB 3.1. Conexiunea USB-C oferă modul DisplayPort Alternate Mode pentru redare video de pe un notebook sau alt computer. Totodată, portul USB-C poate încărca bateria notebook-ului.

 

Panoul IPS de 27 de inci al monitorului AOC Q27T1 asigură o rezoluție Quad HD (2560 x 1440 pixeli) și acoperă 90% din spectrul NTSC. Cele două socket-uri HDMI și unul DisplayPort permite monitorului să fie conectat la o gamă largă de dispozitive.

Combinația perfectă de tehnologie de ultimă generație și de design remarcabil este ceea ce face ca noile noastre monitoare să fie dezvoltate în colaborare cu Studio F. A. Porsche să fie ceva cu adevărat special“, spune Stefan Sommer, Director Marketing & Business Management Europe. “După marele succes al primelor noastre monitoare produse acum doi ani, sunt încântat că putem prezenta acum încă două modele care excelează cu designul lor excepțional“.

Cu AOC am găsit un partener perfect care nu numai că împărtășește, ci și îmbunătățește aspirația noastră de design sofisticat și rafinat. O înțelegere reciprocă a calității și a performanței ne permite să creăm produse premium, de top, care să îndeplinească cele mai înalte standarde tehnice și estetice“, spune Christian Schwamkrug, director de design la Studio F. A. Porsche.

Modelul AOC Q27T1 va fi disponibil în iulie 2019 la pretul de 1,459 lei, iar U32U1 va fi disponibil mai târziu în 2019.