AOC lansează două monitoare create împreună cu Studio F.A. Porsche

- Adrian Ungureanu
134

AOC își extinde gama monitoarelor sale cu două noi modele speciale, create în colaborare cu faimosul studio de design Studio F. A. Porsche.

Cele două noi modele, AOC PDS241 de 24 inci și AOC PDS271 de 27 inci, sunt echipate cu panouri AH-IPS cu design frameless pe trei laturi, un stand metalic asimetric și un design ultra-slim premium minimalist, ambele monitoare din gama AOC vor oferi o experiență captivantă chiar și atunci când sunt oprite.

Cu primul design modular prezent vreodată pe un monitor, PDS241 și PDS271 combină ieșirile de alimentare și cele HDMI într-un singur cablu care iese direct din standul monitorului, lăsând doar ecranul să fie admirat. Sub aspectul remarcabil, panourile AH-IPS îmbunătățite cu tehnologia AOC SuperColor WCG acoperă o gamă largă de culori și furnizează cele mai largi unghiuri de vizualizare posibile.

Oferind deja expertiză în materie de monitoare, AOC și legendara casă de design Studio F. A. Porsche au colaborat pentru a aduce pe piață cele mai aspectuoase monitoare. Filosofia din spatele designului acestui monitor este inspirată de filosofia lui Ferdinand Alexander Porsche. Abordarea lui a fost: ”Dacă analizezi funcția unui obiect, forma sa deseori devine evidentă”.

Atât PDS241 de 24 inci, cât și PDS271 de 27 inci vor atrage orice utilizator cu stil, conștient precum directorii de afaceri, designerii și artiștii. În față, standul metalic asimetric bine definit accentuează designul frameless pe 3 laturi.

Revenind la tehnologie, datorită celor mai noi panouri AH-IPS ambele modele furnizează rezoluție Full HD de 1920×1080 pixeli cu unghiuri largi de vizualizare de până la 178°. Tehnologia AOC SuperColor WCG permite acestor monitoare să acopere 100% din spectrul RGB și 90% din cel NTSC.

AOC PDS241 și PDS271 vor fi disponibile pe piața din România începând cu luna iunie 2017. Prețul recomandat pentru modelul PDS241 este de 979 lei, iar pentru modelul PDS271 este de 1,339 lei.