AnTuTu prezintă Top 10 telefoane în luna octombrie – Apple ocupă primele două poziții

- Adrian Ungureanu
390

Chinezii de la AnTuTu, cunoscutul test de referință, au prezentat listele cu cele mai puternice dispozitive de pe piață, în luna octombrie, iar la general, Apple ocupă primele două poziții cu iPhone 8 și iPhone 8 Plus.

Acestea sunt urmate de OnePlus 5 ca scor obținut în testul de referință la AnTuTu, dar la fel ca și urmăritoarele celor două telefoane Apple se află are un scor mult mai mic.

Surprinzător este faptul că Samsung are doar un singur reprezentat în acest top, modelul Galaxy Note 8, care se află abia pe locul 9, fiind la foarte puține puncte peste Xiaomi Mi 6.

Nici pe clasamentul care include doar modele cu Android la bord Samsung nu stă mai bine. Eliminarea celor două telefoane de la Apple înseamnă că Note 8 urcă doar două poziții și doar un alt model mai intră în top 10 smartphone-uri cu Android la bord, și anume Galaxy S8+.

Surprinzător sau nu, în ceea ce privește dispozitivele Apple, după cum veți vedea în clasamentul de mai jos, iPhone-urile nu sunt cele care au cele mai mari scoruri, ci două tablete de la Apple, modelele iPad Pro cu ecran de 12,9 inci și modelul cu ecran de 10,5 inci. iPhone X nu apare in clasament pentru că nu a fost trecut în octombrie din testul de referință de la AnTuTu.