Analiștii americani cred că iPhone X ar putea ajunge în magazine abia din 2018! :(

- Adrian Ungureanu
352

Vești groaznice pentru fanii Apple care ar fi sperat să pună mâna pe cel mai așteptat telefon al anului, iPhone X, care ar putea fi întârziat și mai mult din cauza problemelor de producție.

Cel puțin așa susțin cei de la USA Today care citează mai mulți analiști americani, patru la număr, toți susținând ideea începerii livrărilor către magazine abia în primul trimestru al anului viitor. Unele previziuni vorbesc chiar de luna februarie.

Totuși, aceștia spun că telefoanele ar putea ajunge mai devreme la cei care vor precomanda telefoanele. Deocamdată, data de începere a precomenzilor a rămas cea de 27 octombrie. Și chiar dacă vor ajunge ceva stocuri în magazine, analiștii anticipează că stocurile vor fi epuizate imediat.

De dragul fanilor iPhone sperăm că analiștii au informații greșite. Deocamdată Apple nu a făcut niciun anunț. Dacă ar fi fost întârzieri așa mari și ar fi știut, cred că Apple ar fi anunțat. Cel puțin așa mi se pare mie normal. Ce mă îngrijorează este că atunci când cei de la USA Today au încercat să obțină o poziție oficială din partea celor de la Apple, oficialii din Cupertino au refuzat să comenteze. Asemenea speculații ar fi meritat un soi de răspuns. De orice fel.