Analist: Producția iPhone X, întârziată cu o lună! S-ar putea să nu-l vedem în noiembrie

- Adrian Ungureanu
358

Telefonul a fost prezentat, Apple a stabilit că precomenzile vor putea începe pe 27 octombrie, iar pe 3 noiembrie ar trebui livrate primele modele către clienții care le-au precomandat și către magazine.

Dar să vedem dacă Apple va putea ține de promisiune. Christopher Caso, analist în cadrul companiei Raymond James, afirmă că cele mai noi vești dinspre fabricile unde sunt asamblate noilor iPhone X nu sunt dintre cele mai bune.

Potrivit acestuia producția de iPhone X este întârziată cu o lună peste întârzierile care erau anticipate anterior, motivul pentru care Apple a decis să scoată la vânzare iPhone X, la 6 săptămâni distanță față de modelele iPhone 8 și iPhone 8 Plus, care sunt deja la precomandă în SUA și alte câteva țări și care ușor, ușor își fac loc în și-n alte piețe.

Dacă producția în masă nu a început și Apple va încerca să se țină de calendarul actual și va demara vânzările așa cum a stabilit deja, este posibil să apară întârzieri precum cele care au fost în cazul căștilor AirPods. Sunt oameni care au așteptat și două luni să le fie livrate noile căști wireless de la Apple.

Poate în cazul iPhone-urilor nu vor fi perioade atât de mari de între comandă și livrare, dar dacă informațiile sunt reale, Apple va avea probleme serioase, pentru că producția ar fi trebuit să înceapă deja la mijlocul lunii septembrie. Dacă după acest calendar cei de la Apple au fost nevoiți să amâne lansarea efectivă pentru luna noiembrie, cu încă o lună întârziere, sunt foarte mari șase să vedem telefoanele abia în luna decembrie.