Analist: Dacă iPhone SE 2 ar fi lansat în acest an, nu va fi foarte diferit

- Adrian Ungureanu
458

Deși au existat speculații că Apple ar putea pregăti lansarea în acest an a celei de-a doua generații a modelului mai ”accesibil” de iPhone, analistul Ming-Chi Kuo, o sursă, de obicei, de încredere de informații despre produsele Apple, afirmă sunt șanse mici ca acest lucru să se întâmple.

Într-o notă către investitori, acesta spună că Apple ar fi terminat deja etapa de dezvoltare a celor trei modelele de iPhone care vor fi lansate în toamnă, două modele cu ecrane OLED și un al model treilea cu LCD, dar în același timp nu crede că iPhone SE 2 va fi lansat în acest an.

Totuși, acesta spune că dacă va fi lansat, așa cum specula presa sud-coreeană săptămâna trecută, diferențele față de modelul iPhone SE lansat în 2016, nu vor fi deloc majore. În sensul că va arăta ca unul din modelele mai vechi de iPhone, cu procesoare probabil mai bune, dar nu cu ecrane precum cele de pe iPhone X, cu margini extrasubțiri sau un format mai mare de 16:9 și în niciun caz cu FaceID, o componenta scumpă și greu de produs.