Americanii par să se păstreze pentru iPhone 8

238

Pentru că informațiile despre pregătirea unui iPhone aniversar în 2017 au apărut încă din toamna anului trecut, se pare că mulți fani nu s-au grăbit să cumpere prea multe modele de iPhone 7 și 7 Plus, dovada fiind că aceste noi modele s-au vândut mult mai slab, decât generațiile predecesoare.

Una din explicațiile inițiale ar fi fost că telefoanele seamănă foarte mult cu modelele iPhone 6S și 6S Plus, dar și pentru că upgrade-ul hardware nu a fost unul impresionant. Într-adevăr vânzările de iPhone 7 și 7 Plus au fost dezamăgitoare. Fiind o generație nouă, în mod tradițional, mulți fani iPhone ar fi trebuit să-și schimbe telefoanele. Dar nu s-a întâmplat așa.

Toate indiciile arată, însă, că zvonurile despre iPhone-ul aniversar ar putea fi telefonul pe care fani l-ar aștepta pentru a-și cumpăra un nou iPhone, pe care să-l păstreze pentru următorii 2-3 ani. Ultimul raport publicat de cei de la comScore arată că ponderea modelelor iPhone 7 și 7 Plus este una foarte mică.

Deocamdată modelele dominante în piață sunt iPhone 6 și iPhone 6S, modele lansate în 2014 și în 2015. În plus, mai sunt foarte mulți care au modele iPhone 5/5s/5c, care ar trebuie să-și schimbe și ei telefoanele.

Astfel, ținând cont de toate aceste aspecte, putem trage concluzia că americanii s-au păstrat pentru iPhone 8. Sperăm ca acest model să fie unul așa cum își doresc fanii Apple și nu unul care să-i dezamăgească, așa cum indică ultimele zvonuri.