Altex anunță că va proteja veniturile nete ale angajaţilor împotriva schimbărilor fiscale

- Adrian Ungureanu
461

După cum probabil știți de la 1 ianuarie 2018, plata contribuțiilor salariaților nu vor mai fii oprite de la angajatori, ci direct din venitul brut al angajaților.

Asta ar aduce după sine o scădere a veniturilor nete ale salariaților așa că mai multe companii au anunțat că vor lua măsuri pentru ca angajații lor să nu aibă de pierdut în privința câștigurilor nete.

Același lucru l-a anunțat, oficial, astăzi, Altex România care a afirmat că va realiza modificări salariale pentru a menţine la acelaşi nivel veniturile individuale nete ale angajaţilor din companiile grupului. Decizia a fost luată pentru a proteja câştigurile celor peste 4.000 de angajaţi şi a compensa efectele recentelor Ordonanţe de Guvern.

”Modificările vor fi aplicate începând cu luna ianuarie 2018 şi reprezintă o măsură prin care grupul Altex îşi arată, din nou, susţinerea şi aprecierea faţă de angajaţii săi prin oferirea unor salarii corecte şi a unor beneficii pentru încurajarea dezvoltării profesionale şi a menţinerii unui echilibru între viaţa personală şi profesională”, se arată într-un comunicat remis redacției.

Compania mai spune că în cadrul grupului au loc periodic majorări salariale, pe baza performanţelor individuale. Pachetul este completat de tichete de masă şi tichete cadou, de abonamente pentru servicii medicale private şi de o serie de reduceri şi facilităţi obţinute în baza colaborărilor avute cu diferiţi parteneri (servicii sportive şi de relaxare, servicii de lectură etc.)