Allview P9 Energy Lite 2017 – un telefon low-cost, cu baterie generoasă

- Adrian Ungureanu
173

Brașovenii de la Visual Fan, lansează un nou telefon sub brandul Allview, și anume modelul P9 Energy Lite, ediția 2017, un telefon care speră să-i atragă pe cei care nu vor ceva pretențios, dar care să ofere o autonomie prelungită.

Telefonul nu impresionează nici la capitolul design, deși modelul de anul acesta vine îmbrăcat în metal, nici capitolul dotări. P9 Enery Lite este un model modest, fiind echipa cu un ecran IPS, de 5,2 inci cu rezoluție HD, procesor Mediatek octa-core, tactat la 1,3 GHz, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare intern.

Dispune de o cameră principală de 13 MP și una frontală de 8 MP. Este dual-SIM, rulează Android 7.0, se pare de această dată o versiune mai curată, Allview renunțând parcă la modelul din anii anteriori când încărca Android-ul cu propria interfață.

Telefonul, care aduce aminte, ca nume, de modelele de la Huawei, iese în evidență prin bateria de 4.000 mAh, care la ținând cont de nivelul dotărilor, ar trebui să confere o autonomie sportită.

Smartphone-ul P9 Energy Lite 2017 este disponibil deja, pe bază de precomandă, la prețul de 999 lei, iar livrările vor începe din 23 iunie.