Allview lansează X4 Soul

- Adrian Ungureanu
416

Braşovenii de la Visual Fan au lansat un nou telefon sub brandul Allview, modelul X4 Soul, care se laudă că vine cu cameră duală şi care îi va atrage pe în special pe cei pasionaţi de fotografie.

Noul model vine cu o cameră duală, cu un senzor de 13 MP şi unul de 5 MP, în timp ce camera frontală, cea de selfie-uri, este dotată cu un senzor de 13 MP, ce ar trebui să-i satisfacă pe iubitorii de poze cu ei înşişi.

Telefonul vin cu un display IPS de 5,5 inci, cu rezoluţie Full HD, procesor octa-core tactat la 2GHz, de la MediaTek, 4 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare intern, care poate fi extins cu ajutorul slotului pentru card microSD de până la 128 GB.

Telefonul vine cu Android 6.0 Marshmallow la bord şi cu o baterie de 3.000 mAh. X4 Soul este dual-SIM, dar trebuie precizat faptul că această posibilitate dispare dacă doriţi să instalaţi şi un card microSD pentru că slotul este unul comun.

X4 Soul este deja disponibil pe la vânzare la un preţ de 1.700 de lei. De menţionat că X4 Soul este defapt modelul Gionee S9, lansat în luna noiembrie a anului trecut, rebranduit pentru România.