Allview lansează V-bass, boxa inteligentă care răspunde întrebărilor tale

- Adrian Ungureanu
200

Allview a lansat boxa inteligentă V-bass, un dispozitiv care pe lângă redarea de conținut audio, poate răspunde la întrebări și comenzi vocale, aceasta fiind compatibilă cu asistentul virtual Alexa de la Amazon.

Cum era de așteptat boxa inteligentă V-bass va furniza informațiile în limba engleză, așa că dacă doriți să conversați cu Alexa, va trebui să o faceți în limba lui Shakespeare. Totuși, dacă vă înțelegeți cu Alexa aceasta vă poate oferi informații de cultură generală, spune glume, lecturează cărți audio sau crează liste de activități ori de cumpărături.

Interacțiunea cu V-bass se realizează printr-o simplă apăsare de buton, urmată de o întrebare sau comandă vocală. Cu doar câteva cuvinte potrivite, boxa ajustează volumul la intensitatea dorită, schimbă piesa, alege postul de radio favorit sau setează o alarmă pentru un anumit interval de timp.

Cu ajutorul aplicației Siebo Multiroom din Magazin Play, utilizatorii pot folosi concomitent mai multe boxe V-bass aflate în încăperi diferite, pe care pot reda fie același conținut audio, fie conținut diferit. Mai mult, două boxe pot funcționa în sistem stereo, pe două canale diferite.

Tot prin intermediul aplicatiei utilizatorii pot face liste cu posturile de radio preferate pe care le pot accesa apoi printr-o simplă comandă vocală.

Datorită dimensiunilor sale reduse – măsoară 67mm în circumferință și puțin peste 10cm în înălțime – boxa inteligentă V-bass poate fi folosită în orice împrejurări: acasă, în mașină, la birou sau în vacanțe.

Interacțiunea cu Amazon Alexa necesită conexiune WiFi. Când aceasta nu este disponibilă, V-bass se poate conecta prin Bluetooth la telefon și poate reda conținut audio din memoria terminalului. În același timp, V-bass poate servi drept dispozitiv hands-free pentru convorbirile telefonice.

V-bass are o putere de 3W si o autonomie de până la 4 ore. Încărcarea se realizează prin intermediul cablului microUSB. Boxa inteligentă V-bass este disponibilă deja pentru comandă la prețul de 249 lei.