Allview lansează un telefon pentru seniori, dotat cu buton pentru SOS

712

Allview anunţă lansarea unui telefon clasic cu dotări mai avansate şi care vine cu un buton special pentru situaţii de urgenţă, un telefon adresat persoanelor în vârstă.

Potrivit companiei, M9 Connect, este un telefon care se adresează îndeosebi seniorilor, care pot să apeleze ușor la cei dragi când se confruntă cu o situație de urgență prin butonul SOS.

Butonul SOS poate fi configurat cu până la 5 numere de telefon ce pot fi apelate în cazul în care utilizatorul are nevoie de ajutorul celor dragi. În cazul în care primul număr apelat nu răspunde, apelul este transferat automat către al doilea număr.

Procedura se repetă cu urmatoarele contacte de urgență, până când unul dintre ele raspunde. În timpul apelurilor telefonice se transmite automat către toate contactele apelate un sms cu coordonatele locației utilizatorului.

M9 Connect este un telefon Dual SIM ce oferă conectivitate 3G. Este echipat cu un acumulator de 1000mAh și oferă autonomie de durată: o încarcare completă va aduce 200 de minute de convorbire și pâna la 200 de ore în stand-by.

M9 Connect este prevăzut și cu aplicațiile de socializare Facebook Lite și WhatsApp şi este deja disponibil pe bază de precomandă, iar livrările vor începe din 6 februarie.