Allview lansează două noi smartwatch-uri: Hybrid S și T

429

Allview introduce pe piață smartwatch-urile hibride S și T, device-uri care îmbină design-ul clasic și funcțiile moderne.

Cu Hybrid Style și Hybrid Trendy, utilizatorul va fi mereu conectat la ceea ce îl interesează. În plus, ceasurile inteligente au teme special create pentru a oferi design-ul potrivit oricărui context.

“Consider că Hybrid S/T realizează perfect armonia dintre clasic și tehnologie, deoarece, pe de o parte, păstrează acele metalice de ceasornic, carcasa din oțel,  rezistența la apă  până la 3ATM și are autonomie de până la 30 de zile, iar pe de altă parte, este un ceas smart cu o autonomie de 5 zile cu touch screen, heart rate și cu un display perfect rotund pe care poți vedea notificările de la toate aplicațiile și poți răspunde direct de pe ceas la unele dintre ele”, a spus Lucian Peticilă, managerul general al Allview.

Pentru o interacțiune cât mai ușoară cu notificările de pe display, Hybrid S/T folosesc un meniu SWIPE, iar în momentul citirii notificărilor, acele ceasului se ascund automat.

Pe lângă temele deja instalate , ceasurile dau și posibilitatea creării unora noi, în care utilizatorul poate adăuga o poză din propria galerie ca imagine de fundal.

Hybrid S și T sunt disponibile acum la prețul de 799 lei, alături de o gamă variată de curele și cu un cadou în perioada de precomandă. https://www.allview.ro/hybrid/

No posts to display