Allview anunță X4 Soul Infinity, un telefon care va avea ecran special

- Adrian Ungureanu
228

Românii de la Allview au anunțat că va lansa un nou telefon, X4 Soul Infinity, un model care va fi echipat cu ecran similar (păstrând proporțiile) cu cele de pe LG G6 sau Galaxy S8.

Adică noile ecrane vin raport 18:9 (2:1), cu margini foarte subțiri, urmând trendul în materie de design impus de Xiaomi, LG și Samsung în ultimele luni.

Deocamdată, compania a anunțat că a comandat 50.000 de display-uri de acest gen, deci mai avem ceva de așteptat până la lansare. În rest, Allview nu a oferit specificații, nici data de lansare, ci doar a creat o pagină specială pentru cei care vor să se înscrie printre cei care vor telefonul.

Din ce înțelegem, este posibil ca telefonul să fie prezentat în luna august, dar nu pare ceva sigur.

”Ideea smartphone-ului X4 Soul Infinity a fost făcută publică în premieră la începutul acestui an, sub forma unei imagini asociate lunii august în calendarul Allview, trimis către colaboratori și parteneri. Până acum, specialiștii Allview au dezvoltat multiple variante ale acestui produs. Forma finală în care vor fi integrate subansamblele smartphone-ului X4 Soul Infinity va fi dezvăluită pe măsură ce acestea vor fi finalizate”, au declarat cei de la Allview, într-un comunicat remis redacției.