Allview anunță lansarea a două laptop-uri: Allbook X și Allbook L

- Adrian Ungureanu
263

Allview a anunțat lansarea noilor notebook-uri Allbook X și Allbook L, două dispozitive compacte, ușor de transportat și cu dotări interesante.

Cele două terminale se evidențiază prin design-ul compact si dimensiuni potrivite pentru orice împrejurări. Carcasa metalică a notebook-ului Allbook X măsoară mai puțin de 13 mm grosime, oferind dispozitivului eleganță și rezistență în aceeași măsură. Display-ul Full HD redă cu acuratețe detaliile, în timp ce senzorul de amprentă restricționează accesul persoanelor neautorizate la documentele stocate. De cealaltă parte, Allbook L are un display ce măsoară 14 inci și o greutate ce depășește cu puțin un kilogram.

“Spațiul de lucru a depășit demult granițele biroului convențional, iar pentru a face față ritmului alert în care trăim și lucrăm, mobilitatea joacă un rol esențial. Allbook X este o soluție inteligentă customizabilă, utilizatorul având libertatea de a alege din mai multe configurații de memorii SSD varianta cea mai potrivită nevoilor sale. Senzorul de amprentă asigură securitate sporită a datelor, iar design-ul metalic extrem de subțire îi desăvârșește farmecul”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Allbook X este prevăzut cu procesor Intel Celeron, iar capacitatea totală de stocare variază, utilizatorii având la dispoziție și două variante ce includ memorie SSD de 128GB și 256GB. Cele două notebook-uri Allview au o autonomie de până la 7 ore. Ambele dispozitive rulează sistemul de operare Windows 10, care este preinstalat.

Allbook X și Allbook L sunt deja disponibile pe bază de precomandă, la prețul de 1.349 lei și, respectiv 899 lei. Cu memorie SSD inclusă, prețul Allbook X ajunge la 1.599 lei (SSD 128GB) sau 1.799 lei (SSD 256GB).