Allview a anunțat oficial noul telefon V3 Viper

- Adrian Ungureanu
435

Allview a anunțat lansarea unui nou smartphone, modelul Allview V3 Viper, primul terminal al companiei dotat cu funcția Dual WhatsApp, care vinde, totodată cu ecran în firmat 18:9.

Smartphone-ul este disponibil în trei variante de culori: Black, Silver și Gold. Toate trei beneficiază de tehnologia IML Art, care oferă o strălucire deosebită și un design 3D cu un spate ușor curbat. V3 Viper este mai subțire și mai îngust decât predecesorul lui și poate fi utilizat ușor cu o singură mână.

V3 Viper este dotat cu asistentul vocal AVI, fiind al treilea telefon din gama Allview, alături de X4 Soul Infinity și X4 Soul Vision, care beneficiază de platforma de inteligență artificială Allview. AVI se află într-un proces continuu de upgrade, echipa Allview pregătind periodic noi versiuni cu funcții suplimentare.

V3 Viper este dotat cu o cameră frontală de 13MP cu LED flash și funcție de video face beauty care, prin algoritmul funcției de înfrumusețare, detectează automat chipurile chiar și pentru filmări. Funcția “Selfie de grup” oferă un cadru mai larg pentru selfie-urile cu grupuri mari de persoane, realizându-se din 3 fotografii capturate succesiv. Camera principală este tot de 13MP și este prevăzută, de asemenea, cu funcția de înfrumusețare pentru video, precum și cu fast zoom.

Smartphone-ul dispune de o memorie RAM de 3GB, o memorie Flash de 32GB care poate fi extinsă cu un card microSD de până la 128GB în mod single SIM si este dotat cu o baterie de 3000mAh. V3 Viper este deja disponibil la precomandă la un preț de 899 de lei.

Specificații Allview V3 Viper
– Display IPS LCD, 5,5 inci, INCELL Full lamination, profil 2.5D
Sticla rezistenta la zgarieturi: Gorilla Glass 3
– Procesor Mediatek Quad-Core 1,25GHz, procesor grafic GPU: Mali T720 MP2
– Memorie RAM: 3GB
– Stocare: 32GB, suporta card microSD de pana la 256GB in regim single SIM
– Camera principala 13MP cu Auto Focus si Fast Zoom, Face beauty, Panorama, Face beauty video
– Camera frontala 13MP, Led Flash, Group Selfie Inregistrare video FullHD 1080p
– Suport 4G Dual SIM
– Asistent vocal in limba romana
– Conectivitate Dual Mode – FDD si TDD
– sistem de operare Android 8.0, Oreo
– Senzor amprenta
– Acumulator 3.000mAh