Alcatel va organiza un eveniment special în prima zi a expoziţiei MWC 2017

290

Alcatel face parte din grupul brandurilor iconice din lumea telefoanelor mobile, dar care nu şi-a mai găsit strălucirea în era smartphone şi care şi-au cam pierdut identitatea, la fel ca şi Nokia, BlackBerry sau Philips.

Brandul de telefoane Alcatel este gestionat de compania chineză TCL Corporation, care a preluat şi producţia telefoanelor cu brandul BlackBerry. Chinezii încearcă să aducă la MWC 2017, un dispozitiv misterios care poartă logo-ul Alcatel.

Compania a anunţat pentru data de 27 martie, prima zi a expoziţiei de tehnologie mobilă de la Barcelona, un eveniment special care poartă motto-ul “Light Up”. În imaginea care ilustrează invitaţia pentru acest eveniment apare un dispozitiv misterios.

Ar putea fi vorba de o boxă portabilă, asemănătoare cu JBL Pulse, dotată cu un ecran LED colorat care ar proiecta un joc de lumini după ritmul muzicii redate prin această boxă.

Totuşi, ar putea fi şi carcasa unui telefon mai special care ar putea atrage atenţia pasionaţilor de muzică. Este destul de greu de intuit aşa că nu ne rămâne decât să aşteptăm evenimentul de pe 27 februarie.