Alcatel Idol 5s primește certificare pentru piața americană

225

Un nou telefon produs de chinezii de la TCL Corp, cu brandul Alcatel, tocmai a fost descoperit la Comisia pentru Comunicații Federală (FCC) a SUA, ceea ce înseamnă că a primit undă verde pentru piața nord americană.

Telefonul înscris cu numărul de model 6060S a primit certificare din partea FCC și au apărut și două imagini cu noul smartphone Alcatel despre care se spune că ar fi modelul Idol 5s.

Din păcate informațiile de pe FCC nu ne lămurește în această privință și nici nu ne oferă alte informații. Din zvonurile anterioare, însă, aflăm că telefonul ar urma să fie echipat cu procesoare Snapdragon 625, va avea 3 GB memorie RAM, cameră principală de 12 MP și una frontală de 8 MP.

Într-un benchmark, acest model apărea cu procesoare MediaTek, dar nu ar fi ceva surprinzător, pentru că foarte mulți producători apelează la mai multe platforme. MediaTek este preferat pentru piețele emergente, unde prețul contează mai multe, iar procesoarele taiwanezilor sunt mai ieftine.

În schimb, modelele care ajung în SUA sau în piețele mai dezvoltate, sunt echipate cu procesoare de la Qualcomm, așa că este foarte posibil ca Idol 5s pentru piața americană cu procesoare Snapdragon.