Alcatel Idol 5S depistat în listele de la GFXBench

232

După o perioadă în care TCL Corporation s-a concentrat mai mult pe brandul BlackBerry, compania chineză își mai întreaptă atenția și către celălalt brand clasic din portofoliu, adică Alcatel.

Compania chineză pregătește lansarea unui nou telefon cu fostul brand francez și anume modelul Idol 5S, care tocmai a fost depistat în baza de date a testului de referință de la GFXBench.

Din rezultatele publicate pe site-ul GFXBench vedem că noul Alcatel Idol 5S are un display de 5,2 inci, cu rezoluție Full HD, iar la interior ascunde un procesor octa-core MediaTek MT6757, tactat la 2,3 GHz, 3 GB memorie RAM și pare să vină cu 32 GB spațiu de stocare intern din care sistemul de operare Android 7.0 Nougat Alcatel Edition ocupă destul de mult loc.

Componenta foto instalată de TCL pe acest telefon este formată dintr-o cameră principală de 12 MP și o cameră pentru selfie-uri de 8 MP ce ar trebui să-i mulțumească pe iubitorii de poze cu ei înșiși.

Din păcate, încă nu au apărut și informații despre disponibilitatea acestui telefon sau despre prețuri. În principiu, nu ar trebui să așteptăm prea mult până vor apărea și aceste detalii.