Alcatel 5 își face apariție într-o nouă imagine – ar putea fi prezenta în această săptămână

- Adrian Ungureanu
396

Săptămâna aceasta ar trebui să fie interesantă în condițiile în care are loc la Las Vegas, Salonul Consumatorului de Electronice (CES) 2018, eveniment ce începe mâine, 9 ianuarie și se întinde până pe data de 12.

Aici sunt așteptate și apariție unor telefoane noi. Printre companiile care și-au anunțat prezența la acest eveniment se va afla TCL Communication companie care produce în prezent telefoanele cu brandurile BlackBerry și Alcatel. De aceea lumea se așteaptă ca telefonul să fie prezentat la CES 2018.

Telefonul tocmai și-a făcut apariția într-o randare ce pare a fi de presă, din care putem vedea câteva aspecte interesante. Sursa acestei imagini este zvonacul Evan Blass (@evleaks) pe care-l știm ca o sursă de informații de încredere. Blass susține că aceasta este design-ul final al telefonului.

Din imagine putem observa în primul rând, Alcatel 5 pare să vină cu un display în format 18:9, TCL eliminând butonul Home fizic de sub ecran. Doar în partea de sus a ecranului mai vedem o parte de clasica ramă a ecranului, unde se regăsesc difuzorul și senzorii foto.

După cum vedeți sunt destul de mulți senzori prezenți încât să credem că va avea o cameră selfie duală. Senzorul de amprentă apare a fi amplasat pe partea din spate, sub camera principală.

Telefonul pare foarte subțire și are un design foarte elegant și ar putea prinde în rândul fanilor fostului brand francez.

Singurul element care îmi ridică semne de întrebare este data de pe ecran, Luni, 26 februarie, care coincidență sau nu, este data de începere a expoziției Mobile World Congress (MWC 2018) ce are loc la Barcelona.