Al doilea smartphone cu clapetă de la Samsung descoperit într-un manual cu instrucțiuni

- Adrian Ungureanu
218

Cei de la Samsung au actualizat lista de manuale de instrucțiuni de pe site-ul oficial al companiei și printre PDF-urile încărcate apare și manualul de instrucțiuni al modelului SM-G9298, telefon care încă nu a fost lansat.

Poate acest nume de model nu ne spune nimic la prima vedere, dar este urmașul modelului W2017, despre care am mai vorbit de câteva ori și despre care se spune că se va numi Galaxy Folder 3. Din manualul de instrucțiuni este confirmat că va avea două ecrane. Din zvonurile anterioare știm că ambele vor avea 4,2 inci și rezoluție Full HD.

Manualul de instrucțiuni (care este scris în chineză) confirmă suportul dual-SIM, încărcare wireless, suportul pentru serviciul Samsung Pay, senzorul de amprentă, platforma Samsung Knox care va oferi mai multă siguranță, conectivitatea 4G LTE, Bluetooth, Wi-Fi, NFC și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

De la capitolul în care Samsung îi învață de utilizatori cum să folosească aplicația de cameră, aflăm că vom găsi și funcția HDR. Din păcate nu sunt specificate detaliile legate de senzori, dar din informațiile anterioare aflam că la exterior, camera principală va avea un senzor de 12MP, în timp ce camera de selfie-uri va avea un senzor de 5 MP.

Tot din informațiile anterioare aflam că W2017 va fi echipat cu procesor Snapdragon 821, vârfurile de gamă din 2014, 4GB de RAM și 64 GB spațiu de stocare intern. De asemenea, Telefonul și va fi rezistent la apă și praf. Practic va fi un smartphone cu clapetă.

Manualul de instrucțiuni confirmă și faptul că acest model a fost certificat de Comisia de Comunicații Federală a SUA, deci ar putea fi lansat inclusiv pe piața nord-americană. Totuși, modele anterioare, Galaxy Folder și Galaxy Folder 2 au fost lansate doar în China, așa că ar fi o premieră dacă aceste model va fi lansat și pe piețele occidentale.