Agile Serbia Conference 2018 reunește liderii Agile din întreaga lume

425

Am anunțat deja cea de-a treia conferință Agile Serbia, eveniment care va avea loc în data de 27 aprilie, la Belgrad. Subiectele principale sunt Agile, leadership și dezvoltarea software. În afară de subiectele interesante și actuale din lumea dezvoltării de software, conferința este o mare oportunitate pentru crearea de noi contacte; există un mare interes pentru participare și o mulțime de conținut interactiv.

Peste 500 de vizitatori din mai mult de 10 țări europene vor avea ocazia să asculte experții renumiți de Agile & IT. Vor fi prelegeri, discuții și ateliere de lucru pe trei scene și Coaching Corner pentru a cunoaște îndrumătorii tăi preferați de Agile Coaching! Coaching Corner este un spațiu destinat comunicării personale între îndrumătorii Agile și participanții la conferință. Participanții se pot adresa îndrumătorilor, îi pot întâlni față în față și le pot pune întrebări despre dezvoltarea Agile în timpul sesiunilor de 15 minute.

În plus față de această șansă de a intra în contact direct cu lectorii, o oportunitate suplimentară va fi match making-ul profesional, și anume crearea de contacte prin intermediul aplicației MatchAbout. Această aplicație este dezvoltată de organizatorul conferinței, compania Puzzle Software și permite comunicarea interpersonală prin realizarea de contacte bazate pe interese comune de afaceri, solicitări de contact, sondaje, jocuri cu premii, sesiuni de întrebări și răspunsuri etc.

Pentru prima dată pe scena EPIC (principală), va avea loc o discuție de grup, moderată de Petri Heiramo, un Agile Coach. Paneliștii vor fi Bob Hartman, Aludena Rodriguez Pardo, Karl Scotland și Marc Loffler, iar subiectul este “Ce trebuie să facem cu managerii într-o organizație Agile?”.

Vom introduce pe scurt mai mulți lectori din etapa EPIC:
Bob Hartman – cunoscut ca Agile Bob; peste 30 de ani în industria software; a instruit peste 10000 de persoane; a lucrat cu peste 100 de companii, cum ar fi Whole Foods Market, CNN, Ticketmaster, US Air Force, HBO, Universitatea Northwestern; membru al consiliului Alianței Scrum pentru 2015.

Marcello Duarte – cel mai bun antrenor Agile din UK în 2014; câștigator al mai multor competiții software; a creat cel mai vechi instrument PHP/BDD (PhpSpec), care numără până acum 11 milioane de descărcări.

Karl Scotland – a colaborat cu companii precum BBC, Yahoo, EMC Consulting, Cisco; fondator al Lean Systems Society și Limited WIP Society; deținător al premiului onorific Brickell Key Community Contribution primit la conferința Lean Kanban din America de Nord în 2013.

Jesper Boeg – unul dintre cei mai importanți experți Agile și Lean din Danemarca; a instruit peste 150 de echipe din peste 50 de companii, adică mai mult de 3000 de persoane în Agile, Scrum, Kanban și Toyota Kata; trackhost la numeroasele conferințe GOTO și Qcon; autor a două mini-cărți foarte populare: “Real Life Scrum” și “Priming Kanban”.

Marc Löffler – Manager de proiect pentru Volkswagen și Siemens; autor al cărții “Improving Agile Retrospectives”, publicată în colecția Mike Cohn de către Addison-Wesley Professional; lucrează cu companii precum Bosch, Daimler și Audi; vorbitor la aproximativ 50 de conferințe din întreaga Europă.

Olaf Lewitz – experiență de peste 15 ani în lumea Agile; co-fondator al TrustTemenos Leadership academy; în 2016, împreună cu Christine Neidhardt, a publicat “Showing Up”, o carte despre leadership.

Datorită importanței și dorinței internaționale de consolidare a comunității Agile și IT din regiunea CEE, numeroase companii au ales să susțină conferința, cu mențiuni speciale: Endava (sponsor Gold), TomTom (sponsor Silver), Quantox (sponsor Silver) și Scrum Alliance sponsor special).

Înscrierile sunt în desfășurare. Grăbește-te, rezervă-ți locul la timp! Pentru mai multe informații, vizitați site-ul http://www.agile-serbia.rs/conference/april-2018/.