Adio Swype Keyboard! Fără actualizări pe Android și va fi retrasă din AppStore

- Adrian Ungureanu
440

Nu știu cât de mulți fani ai tastaturii Swype au mai rămas, dar a fost o perioadă în care era cool să încerci Swype. Probabil că nu mai sunt mulți deoarece Nuance Communications renunță la aplicație.

Tastatura Swype nu va mai fi actualizată pe dispozitivele cu Android, iar utilizatorii de dispozitive iOS nici măcar nu o vor mai găsi în App Store, aceasta urmând să fie retrasă din magazinul de aplicații al celor de la Apple.

Încă nu a fost făcut un anunț public, dar acest lucru a fost confirmat de mai mulți utilizatori care după ce au încercat să obțină suport tehnic din cauză unor probleme cu aplicația, ar fi fost înștiințați de cei de la Nuance că nu mai oferă suport pentru tastatura virtuală Swype.

Compania se concentrează de ceva timp pe soluții AI dedicate segmentului de business renunțând la produse dedicate consumatorilor. Așa că este foarte posibil ca acesta să fie finalul carierei pentru Swype.

Cei cărora le place să scrie mesaje prin metoda de glisare din Swype, au ca alternative Gboard de la Google și SwiftKey de la Microsoft.