ADATA va lansa un nou SSD din gama XPG dedicat gamerilor

- Adrian Ungureanu
414

ADATA Technology anunță lansarea unui nou SSD dedicat gamerilor, modelul XPG SX950U care utilizează cel mai recent tip de memorie 3D NAND Flash și este echipat cu un controller SMI rapid.

SSD-ul de gaming SX950U utilizează cea mai nouă generație 3D NAND Flash, oferind fiabilitate și performanțe sporite în comparație cu SSD-urile 2D NAND anterioare. Cu capacități mari, de până la 960 GB, jucătorii pot stoca mai multe jocuri și date pe SX950U.

SSD-ul utilizează un controler SMI, împreună cu bufferul inteligent SLC Caching și DRAM Cache Buffer, și este evaluat la viteze maxime de transfer de 560MB/s la citire și 520MB/s la scriere. Datorită caracteristicilor modelului SX950U, jucătorii vor putea lansa și încărca jocuri mai rapid ca oricând.

În plus, pentru a preveni apariția erorilor în timpul transferului de date, SX950U suportă LDPC ECC (Low Density Parity Check Code) pentru a permite algoritmilor să funcționeze în timp real, să decodifice cu precizie și să îmbunătățească calitatea transmiterii de date.

Totodată, modelul SX950U are tehnologia RAID Engine & Data Shaping pentru siguranța datelor și oferă o stabilitate superioară, cu o durată lungă de viață. SX950U oferă avantajul suplimentar al unei garanții extinse de 5 ani, care se potrivește calității sale premium.

Compania încă nu a anunțat când va deveni disponibil în magazine noul SSD, nici prețul, în comunicatul de presă al reprezentanților locali fiind precizat doar că va avea ”un preț accesibil”.

Produs XPG SX950U
Capacități disponibile 120GB, 240GB, 480GB, 960GB
Hardware 2.5″ SATA III (6Gbps)
Controller Silicon Motion, Inc.
DRAM DA
Flash 3D TLC
Viteză de citire 560 MB/s
Viteză de scriere 520 MB/s
Garanție 5 ani