ADATA a lansat două noi serii de carduri de memorie rezistente la condiții neprietenoase

204

ADATA Technology a anunțat lansarea noii serii performante de carduri microSD și SD Premier ONE, constând în produse UHS-II U3 Clasa 10 și Premier UHS-I Clasa 10. Cardurile SDXC Premier ONE UHS-II U3 sunt echipate cu tehnologie MLC Flash de înaltă calitate și ating o viteză de citire de 290MB/s și de scriere de 260MB/s.

Acestea sunt disponibile cu o capacitate de până la 256GB. Cardurile microSDXC / SDHC Premier UHS-I Clasa 10 oferă o viteză de citire consistentă de 85MB/s și sunt disponibile la capacități de până la 128GB. Seria Premier ONE oferă consumatorilor o gamă largă de carduri de memorie pentru o extindere facilă a spațiului de stocare, cu performanțe potrivite pentru fișiere mari și conținut video de înaltă fidelitate capturat în UHD 4K și 8K. Produsele sunt concepute, de asemenea, și pentru a completa aplicațiile VR. Toate cardurile au un interval de temperatură cuprins între -25 și 85 grade Celsius.

AProiectate și testate conform specificațiilor UHS-II U3 Clasa 10, cardurile Premier ONE SDXC ating la citire o viteză de 290MB/s și la scriere de 260MB/s. Echivalentul acestora în format microSDXC au performanțe de citire de 275MB/s și de scriere de 155MB/s.

Ambele versiuni microSD și SD suportă viteze video V90 sau înregistrări video brute de 90MB/s, care reprezintă o lățime de bandă suficient de mare pentru captarea conținutului 4K, 8K și VR. Camerele video “action camera” și aplicațiile pentru capturi live la 360 de grade, de asemenea, au mult de câștigat de pe urma accesului la viteze atât de mari, care permit înregistrarea necomprimată, fără întârziere, fără întreruperi și fără reducere a rezoluției.

Toate cardurile Premier ONE UHS-II U3 suportă corectarea automată a erorilor pentru a spori integritatea datelor și trec cu brio testele de rezistență la apă, praf, șoc și teste cu raze X. Prin urmare, aceste carduri sunt foarte potrivite pentru activități în aer liber, înregistrări live și reportaje, precum și pentru profesioniști care călătoresc pe distanțe lungi și care experimentează diverse medii.

Consumatorii pot alege dintre modelele cu capacitate de 64GB, 128GB sau 256GB, în funcție de nevoile pe care le au pentru extinderea rapidă a stocării pe iOS, Windows, Mac OS și Android, datorită universalității formatului microSD/SD.

Gama Premier microSDXC/SDHC este formată din carduri UHS-I Clasa 10 cu capacitate de 16GB, 32GB, 64GB sau 128GB, capabile să citească la o viteză de 85MB/s și să scrie la 25MB/s. Acest lucru le face foarte potrivite pentru utilizatorii care au nevoie de înregistrare la calitate Full HD 1080p, de redare și de partajare. Pe lângă compatibilitatea universală, cardurile sunt robuste, trecând prin stricte probe de rezistență la apă, praf, șocuri și raze X. Asigurând clienților posibilitatea de a obține un pachet complet pentru orice buget, ADATA integrează corecția automată a erorilor pe cardurile Premier UHS-I.