Acesta ar putea fi HTC U12! FOTO-VIDEO!

399

HTC și-a mai așezat afacerile după ce a cedat către Google o parte din divizia de mobile, așa că se poate concentra în continuare pe dezvoltarea de noi dispozitive.

Compania taiwaneză a fost prezentă la un eveniment de tehnologie, unde a venit să-și ”încordeze” mușchii aducând telefoane dotate cu modem-uri ce permit conexiuni la internet de foarte mare viteză.

După cum vedeți în imagini și în clipul de mai jos, vedem două telefoane. Ambele au fost trecute prin testul de viteză de la Ookla, iar cifrele sunt impresionante.

Dovada că sunt dotate cu modem-uri Gigabit, capabile de viteze de descărcare foarte mari. Din imagini se vede că viteza de descărcare ajunge la 809 Mbps, iar cea de încărcare ajunge până la 55 Mbps. Cifre cu adevărat impresionante.

Interesant este, însă, și faptul că nimeni nu recunoaște telefoanele. În mod clar, acest model nu se regăsește pe piață acum. În plus, vedem că telefonul nu este complet expus. Părțile de sus de jos ale ecranului sunt ascunse pentru a nu dezvălui design-ul complet al telefoanelor, ceea ce îi face pe mulți să se gândească, dacă nu cumva, aceste telefoane ar putea fi prototipuri sau unități de teste ale viitorului HTC U12.

Ar putea fi, dar totuși, este riscant să aduci un asemenea telefon la un eveniment public dacă vrei ca acesta să rămână secret până la lansarea oficială. Dar, ar putea fi variante preliminare sau versiuni care nu au fost aprobate în etapa finală, așa că HTC nu-și asumă chiar foarte mult riscuri.