Acesta ar putea fi design-ul final al noului Galaxy Note 8

- Adrian Ungureanu
187

Știrile despre noul phablet de top de la Samsung continuă să curgă, în condițiile în care în compania a confirmat data de lansare și un nou set de randări și-au făcut apariția în online cam în același timp.

Coincidență sau nu, acest set de imagini cu Galaxy Note 8 apare la foarte scurt timp după ce Samsung a confirmat oficial că noul phablet va fi lansat pe data de 23 august.

Cei de la BGR.com, care au publicat aceste randări recunosc că nu sunt imaginile oficiale de marketing, dar afirmă că sunt făcut după schițele oficiale care vor fi trimise către producătorii de huse de protecție.

Oricum, din ce vedem din imagini, modelul prezentat este ”conform” cu majoritatea zvonurilor recente și asemănător cu majoritatea celorlalte randări de Galaxy Note 8 și nu este foarte surprinzător din acest punct de vedere pentru că nu vine cu niciun element de noutate.

Probabil cel mai dezamăgitor aspect este acela că senzorul de amprentă va fi amplasat lângă modulul foto principal al telefonului, cu precizarea că de această dată blițul și senzorul de puls este, de această dată, situat între camera foto și senzorul de amprente.

Dar mai avem doar o lună până la lansare așa că nu mai avem mult de așteptat până când vom vedea cum arată produsul final.