Acer lansează noul Swift 7 – cel mai subțire laptop din lume

- Adrian Ungureanu
412

Acer a anunțat lansarea noului Swift 7 cel mai subțire laptop din lume, care are o grosime de doar 8,98 mm, proiectat pentru mobilitate, cu un design ultraportabil ce îmbină un procesor puternic Intel Core i7, durată de viață a bateriei pe întreaga zi și o conexiune personală, de încredere, 4G LTE.

Design-ul subțire al lui Acer Swift 7 este doar începutul noilor caracteristici oferite. Echipat cu un procesor Intel Core i7 din generația a 7-a, Swift 7 oferă performanțe incredibile, o experiență Windows 10 fluidă și o durată de viață a bateriei de până la 10 ore. SSD-ul PCIe cu capacitate de 256 GB oferă suficient spațiu de stocare pentru păstrarea fișierelor importante la îndemâna utilizatorului, iar cei 8GB de memorie LPDDR3 mențin fluiditatea și receptivitatea multitasking-ului. Un cititor de amprentă permite conectarea mai sigură și fără parolă prin Windows Hello.

Conectivitatea Intel XMM 4G LTE încorporată oferă utilizatorilor productivitate, fiind deosebit de utilă pentru profesioniștii care doresc să elimine problemele legate de conexiunile fără fir pe drum, astfel încât să se poată concentra asupra sarcinilor urgente.

Pe lângă slotul pentru cartela Nano SIM, Swift 7 dispune de tehnologie eSIM, care permite descărcarea și activarea profilelor eSIM. Swift 7 este livrat cu un profil Transatel prevăzut cu până la 1 GB de date gratuite valabile timp de o lună în 48 de țări, pentru a ajuta utilizatorii să înceapă folosirea acestuia imediată, în timp ce planurile de date suplimentare pot fi cumpărate cu ușurință în întreaga lume. Tehnologia wireless 802.11ac cu 2×2 MIMO asigură conexiuni fiabile și rapide la rețeaua de domiciliu sau de la birou.

Șasiul de aluminiu al Swift 7 este elegant și plăcut la atingere, perfect pentru profesioniștii moderni care doresc un aspect sofisticat. Noul ecran de high-resolution a fost crescut la 14 inch și oferă un display Full HD IPS , Acer Color Intelligence pentru o claritate realistă din orice unghi, precum și un touchscreen Corning Gorilla Glass NBT și touchpad. Tastarea nu a fost niciodată mai ușoară grație tastaturii iluminate a Swift 7, extrem de utilă în condiții de lumină scăzută, cum ar fi zborurile internaționale de lungă durată sau călătoriile cu trenul.

Potrivit unui comunicat remis redacției, Acer Swift 7 va fi disponibil luna martie, la preț un preț recomandat pentru piețele europene de 1.699 euro.