Acer lansează noua gamă de Chromebook-uri pentru divertisment și productivitate

374

Acer a lansat în cadrul IFA 2019 patru Chromebook-uri noi care asigură performanța, portabilitatea și autonomia de care au nevoie familiile, studenții și antreprenorii de astăzi.

Lansăm astăzi patru Chromebook-uri noi, cu trei dimensiuni, astfel încât consumatorii să poată alege Chromebook-ul potrivit cu dimensiunea afișajului, caracteristicile și tehnologia care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor”, a declarat James Lin, General Manager, Notebooks, IT Products Business la Acer. „Chromebook-urile au depășit cu mult promisiunea inițială de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a lucra online într-un mod rapid, sigur și ușor de gestionat, permițând acum și accesarea de aplicații care vor ajuta utilizatorii în fiecare activitate.

Două Chromebook-uri cu ecrane mari, anti-glare, pentru productivitate
Cele două noi Chromebook-uri Acer cu afișaje mari sporesc productivitatea într-o serie de medii de lucru. Noul Acer Chromebook 315 (CB315-3H / 3HT) și Acer Chromebook 314 (CB314-1H / 1HT) pot fi utilizate în condiții de iluminare ridicată, datorită afișajelor anti-reflexie care oferă un text clar și lizibil, dar și fotografii pline de viață.

Acer Chromebook 314

Ecranul de 15,6 inci al noului Acer Chromebook 315 și ecranul de 14 inci al Acer Chromebook 314 sunt disponibile cu un display Full HD (rezoluție 1920 x 1080) cu tehnologie IPS și unghiuri de vizualizare largi, atât pe modelele tactile cât și pe cele fără touch.

Două Chromebook-uri compacte de 11.6 inci
Utilizatorii care își doresc o soluție mai compactă pentru utilizare în călătorii sau la școală au la dispoziție două noi opțiuni Chromebook de 11,6 inci – ambele fiind mai mici decât o foaie A4.

Acer Chromebook Spin 311 (CP311-2H) are un design convertibil la 360 de grade, astfel încât ecranul său tactil HD de 11,6 inchi poate fi utilizat în patru moduri diferite: tabletă, notebook, afișaj și cort. Acest lucru permite membrilor familiei să se bucure de dispozitivul de doar 1,2 kg într-un mod care să se potrivească stilului lor.

Acer Chromebook Spin 311

În plus, acesta este prevăzut cu un ecran tactil antimicrobian Corning Gorilla Glass care oferă rezistență la zgârieturi și protejează suplimentar dispozitivul. Acer Chromebook Spin 311 poate fi achiziționat cu un Wacom EMR Stylus opțional, astfel încât familiile pot să schițeze, să ia notițe și să facă mai multe direct pe ecran.

Acer Chromebook 311 are aceeași dimensiune compactă ca omologul său convertibil, dar cu un design tradițional. Cântărește doar 1,06 kg, fiind ușor de transportat în rucsac sau în geantă. Ecranul HD are tehnologie IPS și se poate opta pentru varianta cu touch (CB311-9HT) sau fără touch (CB311-9H).

Acer Chromebook 311

Toate cele patru noi Chromebook-uri Acer sunt echipate cu câte două porturi USB 3.1 Type-C Gen 1 – unul pe fiecare parte – pentru încărcarea dispozitivului din unghiul cel mai convenabil.  În plus, noile Chromebook-uri au și două porturi USB 3.1 și un cititor de carduri MicroSD pentru stocare suplimentară.

Clienții pot rămâne conectați la rețea cu Intel® Gigabit WiFi și o antenă wireless 802.11ac plasată strategic cu 2×2 MU-MIMO pentru o conexiune wireless rapidă și fiabilă. În plus, Bluetooth 5.0 oferă o conexiune wireless convenabilă la periferice.

Acer Chromebook 315 poate fi configurat cu stocare eMMC de până la 128 GB și SDRAM dual-channel de până la 8 GB. Acer Chromebook 314 și Acer Chromebook Spin 311 pot fi configurate cu până la 64 GB stocare eMMC și 8 GB SDRAM dual-channel. Acer Chromebook 311 oferă până la 32 GB stocare eMMC și 4 GB SDRAM dual-channel.

Acer Chromebook 315 și Acer Chromebook 314 asigură o durată de viață de până la 12,5 ore. Bateriile Acer Chromebook Spin 311 și Acer Chromebook 311 rezistă până la 10 ore.

Prețuri și disponibilitate
Acer Chromebook 315 va fi disponibil în EMEA din luna octombrie, la prețuri începând de la 329 euro.
Acer Chromebook 314 va fi disponibil în EMEA din luna octombrie, la prețuri începând de la 299 euro.
Acer Chromebook Spin 311 va fi disponibil în EMEA din luna octombrie, la prețuri începând de la 329 euro.
Acer Chromebook 311 va fi disponibil în EMEA din luna octombrie, la prețuri începând de la 249 euro.