Acer lansează notebook-urile de gaming Predator Helios 700 și Predator Helios 300

395

Acer a prezentat, în cadrul conferinței globale de presă next@acer ce a avut loc în această aseară la New York, două noi notebook-uri de gaming din seria Predator Helios.

Noul model Predator Helios 700 are o tastatură HyperDrift, echipată cu mecanism de glisare, ce permite eliminarea fluxului de aer direct prin partea superioară a dispozitivului.

Modelul Predator Helios 300 cu design nou are un aspect modern și este echipat fie cu NVIDIA® GeForce RTX™ 2070 Max-Q, fie cu cele mai recente plăci grafice GeForce® GTX, păstrându-și totodată prețul acesibil.

Continuăm să oferim performanțe de top, iar jucătorii se pot îndrepta către gama Predator Helios de la Acer pentru notebook-uri de gaming puternice și la prețuri accesibile“, a declarat James Lin, General Manager, Notebooks, IT Product Business, Acer Inc. “Noua gamă include modele inovatoare, moderne și fiabile, datorită tehnologiilor termice avansate care mențin temperaturile optime în timpul sesiunilor intense de joc.”

 

Noul notebook Predator Helios 700 este echipat cu Intel® Core™ i9 din a 9-a generație, plăci grafice NVIDIA GeForce RTX 2080 sau 2070, până la 64GB memorie DDR4 și Killer DoubleShot™ Pro cu Killer Wi-Fi 6 AX 1650 și E3000 – oferind până la de patru ori mai multă capacitate de transfer în medii dense decât rețelele wireless AC din generațiile anterioare. Afișajul este un FHD IPS de 17 inchi, cu rată de refresh de 144Hz, timp de răspuns de 3 ms și tehnologie NVIDIA G-SYNC™. Cinci difuzoare și un subwoofer captivează utilizatorul și oferă un sunet bogat și realist.

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale noului Helios 700 este tastatura HyperDrift. Aceasta face parte din arhitectura termică a notebook-ului, care este alcătuită din două ventilatoare patentate Acer AeroBlade™ 3D din generația a 4-a, cinci conducte din cupru, o cameră de vapori și tehnologia Acer CoolBoost™. Prin simpla glisare a tastaturii în față, două prize suplimentare de aer sunt descoperite deasupra tastaturii și sub ecran, oferind componentelor un debit suplimentar de aer pentru răcire. Panoul din sticlă oferă, de asemenea, o vedere asupra conductelor de căldură ale laptopului.

Tastatura include, de asemenea, taste iluminate RGB, cu anti-ghosting și taste MagForce WASD. Tastele MagForce utilizează comutatoare liniare analogice care declanșează acționarea imediat după apăsare.

 

Predator Helios 300 a fost îmbunătățit cu Intel Core i7 din a 9-a generație, grafică NVIDIA GeForce RTX 2070 Max-Q și Killer DoubleShot Pro pentru conexiune rapidă la rețea și fără lag. Noul laptop mai vine cu până la 32GB memorie DDR4 2666MHz, până la două SSD-uri PCIe NVMe în RAID 0 și un hard disk.

Helios 300 este echipat cu ecran FullHD IPS de 15,6 inci sau 17,3-inci, refresh de 144Hz, ramă îngustă și timp de răspuns de 3 ms.

Funcționarea notebook-ului cu temperaturi reduse se face printr-un sistem de răcire cu două ventilatoare, care include unul dintre ventilatoarele Acer AeroBlade™ 3D din generația a 4-a.

Prețuri și disponibilitate
Notebook-urile de gaming din seria Predator Helios 700 vor fi disponibile în Europa din luna iulie, la prețuri începând de la 2,699 euro.

Notebook-urile de gaming din seria Predator Helios 300 vor fi disponibile în Europa din luna iunie, la prețuri începând de la 1,499 euro.